Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dopis žákům

31. 8. 2012

 Ahoj,

Jsem moc ráda, že tě mohu přivítat ve své třídě. Těším se na naši společnou práci a doufám, že se nám oběma podaří v tomhle školním roce udělat velký pokrok.

Ráda bych se stala tvojí průvodkyní ve světě poznání. Při tvé práci ti budu pomáhat ve chvílích, kdy si nebudeš vědět rady. Většina práce ale bude na tobě.

V mých hodinách budeš pracovat samostatně, ve dvojicích i ve skupině. Zejména při práci ve skupině budeš mít zodpovědnost nejen za práci svoji, ale i za práci celé skupiny. Pokud nebudeš chtít pracovat, nemusíš. V takovém případě neruš práci ostatních. Před svým rozhodnutím zvaž to, že dovednosti a znalosti, které by se takto naučil, budeš muset získat jindy a jinak.

Budeme pracovat s učebnicí i pracovním sešitem. Kromě toho také budeme číst knížky či časopisy, konverzovat mezi sebou a možná i někým ze zahraničí.

Hodnotit budu písemné práce, práci ve skupině, prezentování tvojí práce, aktivitu v hodinách a při práci na projektech se zahraničními partnery a také domácí přípravu.

I v letošním roce budou probíhat mluvní cvičení, které budou velmi důležitou součástí tvého hodnocení. Budou se konat vždy dvě za pololetí a tvojí povinností je zúčastnit se alespoň jednoho.