Jdi na obsah Jdi na menu
 


Co to vlastně je?

15. 12. 2007

Hledala jsem partnerské školy, se kterými bychom mohli po příští dva školní roky spolupracovat na nějakém společném projektu. Vezla jsem s sebou i ty vaše pěkné plakátky, ze kterých jsem tam vytvořila nástěnku, představující naši školu. Díky za pomoc.

Povedlo se, našla jsem školu maďarskou, lotyšskou a tureckou a domluvily jsme na projektu týkajícím se odpadů - třídění, využití, ...- a teď budeme vyplňovat tuny formulářů a doufat, že nás mezinárodní komise vybere a projekt zafinancuje.

Abych řekla pravdu,  jsem trochu znepokojená - turecká a lotyšská škola se mi ještě vůbec neozvaly, i když mejly k nim chodí. Tak držte palce, ať "necuknou". Musíme zůstat aspoň tři školy.

Můžete si i prohlédnout fotky.

O všem novém vás budu informovat.

19.12. Dnes jsem dostala tenhle odkaz : http://www.tpf.hu/konferencia/59-5290.php Tam si můžete prohlédnout další fotky, přečíst program další informace o celé konferenci. Berte to jako pěkné pocvičení se v angličtině.

Dnes - 28.12. 2007 - dobrá zpráva. Došla sms do Turecka a ukázalo se, že byla chyba v emailové adrese a že turecká škola se ráda zapojí. Hurá.